2022 års Fiskrapport

2022 års Fiskrapporter från Åseleområdet.

2022-09-12
En bild säger mer än ord....Hasse Andersson skickade denna bild på en lyckad fångst i Ångermanälven.
foto: @Hans Ohlsson


2022-08-05

En lycklig fiskare som kämpat i många år för att få fajtas med kullabörting och då plötsligt händer det. Johan Glavhammar fick åter känna på en kullabörting som vägdes in på 4,2 kg och 72,5 cm. Grattis !!
I samma veva så passade han på att agera fiskguid och visa/hjälpa den yngre generationen hur fiske går till och det visade sig inte vara några problem då Elvin Håkansson från Lycksele drog några jättefina Abborrar .


2022-05-01

Första Maj blev det en sväng till Ångermanälven för att kasta bort dammet från fluglinan. Ingen fisk som visade sig men efter en timme kom två andra vänner dit och skulle prova lite med spinnspöfiske. Efter bara ett par kast så drar Tomas Ekman på en firre på djupet och efter en trevlig fajt att följa så kan dom landa hans första Öring på detta ställe. Ett nytt personligt rekord såklart och det visade sig vara en "börting" på 5.3 kg så vi säger ett stort grattis till Tomas.

Foto: ©Lars Norberg


 

Posted in Fiske.